Sisällöntuotanto.

Teemme videokuvausta, videoeditointia, valokuvausta ja 360 – kuvausta. Halutessasi saat kuvattavasta kohteesta näyttävät ilmakuvat kopterikameroillamme Otettuina.

 

360 – kuvaus ja virtuaaliesittelyt

Kuvaamme kohteen ja teemme siitä 360 asteen esittelykierroksen. Esittelykierroksessa voidaan näyttää interaktiivisia toimintoja, kuten painikkeita, videoita, kuvia tai mainoksia.

Virtuaalinen esittelykierros toimii tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.

Esittelykierroksella liikkuminen on helppoa, aivan kuin olisit itse paikan päällä. Pyörittele esitystä hiirellä klikkilemalla, puhelinta tai tablettia käytettäessä sormella siirtyen.

Virtuaalinen esittelykierros voidaan helposti upottaa kotisivuille muiden käytettäväksi ja katseltavaksi tai lähettää sähköpostilla eteenpäin. Halutessasi voit esitellä kohdetta vaikkapa VR – laseilla yrityksesi aulassa.

Virtuaaliesittely pystytään upottamaan myös osaksi Googlen karttapalvelun street view – näkymää, jolloin sitä pääsee selaamaan suoraan  Googlen karttapalvelusta.

Katso alta viirtuaaliesittely !

Virtuaaliesittelyn hinnat alkaen 250€ + alv

Toimitilaesittely

Esittele toimipaikkasi ja toimintasi virtuaaliesittelynä asiakkaillesi.

Kiinteistövälitys

Virtuaaliesittelyllä voit nopeasti ja edullisesti kuvantaa myynnissä olevan kiinteistön ja esitellä sen internetissä tai suoraan toimipisteellä.

Majoitustoiminta

Virtuaaliesittelyllä voidaan ennalta esitellä asiakkaalle mikä tahansa tila tai paikka ja edesauttaa sen vuokraamisessa.

Rakennustyömaat

Kuvantamalla rakennuskohteet säännöllisesti saadaan kattava historiatieto rakennustyömaan edistymisestä ja tehdyistä työtehtävistä. Edistymisvaiheita on helppo esitellä kokouksissa.

Tilaa Virtuaaliesittely tai kysy lisää

info@protecomp.fi
045 1252100